Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η ακουστική Co. τεχνολογίας Chuangya Guangzhou, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2005. Ειδικεύεται στο ακουστικό σχέδιο αιθουσών, το θόρυβο και το σχέδιο ελέγχου δόνησης, και την ακουστική δοκιμή. Συνεργάζεται επίσης με τις επιτακτικές οργανώσεις και τους ακουστικούς εμπειρογνώμονες στον εσωτερικό ακουστικό τομέα για να αναπτύξει τα νέα ακουστικά προϊόντα. Ακουστικά υλικά, υγιή υλικά μόνωσης, υλικά απόσβεσης δόνησης, και εξοπλισμός μείωσης θορύβου.

 

Η ακουστική Co. τεχνολογίας Chuangya Guangzhou, ΕΠΕ θεωρεί πάντα το ακουστικό περιβάλλον ως τέχνη και προσεκτικά τέχνες αυτό. Προκειμένου να βελτιωθεί το ακουστικό περιβάλλον, προσπαθούμε για την τελειότητα. Αρχικοί από το μικρό, αρχικός από τώρα, ανυπομονούμε να καταβάλουμε αδιάλειπτες προσπάθειες να συμβάλουμε ένα υψηλής ποιότητας ακουστικό περιβάλλον για να δώσουμε περισσότερη προσοχή ακούσματος στους ανθρώπους ολόκληρης της χώρας, και για να ωφελήσουμε αληθινά τους ανθρώπους!

 

Ο ουρανός είναι απέραντος, ο κόσμος είναι μικρός, και το μέλλον της βιομηχανίας ακουστικής είναι φωτεινό! Η ακουστική Co. τεχνολογίας Chuangya Guangzhou, ΕΠΕ προσκαλεί ειλικρινά τους φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να συνεργαστεί με μας για να δημιουργήσει έναν καλύτερο αύριο!

Ιστορία

Από το establishament πριν από 18 χρόνια, η ακουστική CYATCO έχει εστιάσει στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις της διάφορης υγιούς απορρόφησης και των υγιών προϊόντων μόνωσης. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει το πιστοποιητικό CE, ISO9001 & SGS. CYATCO έχει μιας περισσότερο από προϊόντα δωδεκάα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ακουστικά τεχνολογίας, και περισσότερες από 30 εσωτερικές και διεθνείς εκθέσεις δοκιμής.

Υπηρεσία

Οι σχεδιαστές προσφοράς CYATCO, οι ανάδοχοι & οι χονδρέμποροι ποικίλες επιλογές, η υγιής μόνωση, η υγιής απορρόφηση, και τα προϊόντα διάχυσης συμπεριλαμβανομένων των ξύλινων αυλακωμένων ακουστικών επιτροπών, διατρύπησαν τις ακουστικές επιτροπές, ακουστικές επιτροπές τέχνης, ακουστικές επιτροπές πολυεστέρα, τυλιγμένες ύφασμα ακουστικές επιτροπές, ξύλινες ακουστικές επιτροπές μαλλιού, ακουστικοί διασκορπιστές, απορροφητές ήχου, υγιές εμπόδιο, κινητό χώρισμα, φορτωμένο μάζα βινύλιο, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για τη χρήση στις διαφορετικές περιβαλλοντικές περιοχές. Τα προϊόντα πωλούνται παντού την εγχώρια αγορά με την άριστη ποιότητά του, και εξ:άγω στις αναπτυγμένες χώρες όπως η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες και τις αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ασία και η Αφρική.

Η ομάδα μας

Guangzhou Chuangya Acoustic Technology Co., Ltd.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Chen
Τηλ.: : +8618719212756
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)